Så er billetsalget sat i gang!

Du kan nu købe billet til årets WordPress-begivenhed i Danmark. Vi kalder det WordCamp Denmark 2017.

Som altid er det ret billigt. Foruden to dage med WordPress får du også forplejning i form af morgenmad, frokost og masser af kaffe.

Programmet

Programmet er ved at finde sin endelige form. Lørdag er fyldt godt op. Det er er nogle rigtig spændende emner og som noget nyt er mange af oplægsholderne fundet rundt om i Skandinavien. Det er vi ret stolte af og det bliver ret spændende med så mange friske input.

Fællesskab/community

Søndagen ser i skrivende stund lidt tom ud, men vi regner med at flytte et par gode oplæg dertil også. Hovedsagligt vil vi dog prøve at skabe et rum til workshops og arbejde i og omkring fællesskabet. Også kaldet community. For hvis du kikker ud i verden, så handler WordPress meget om fællesskab. Om at det er bedre at løfte sammen end hver for sig. En fælles indsats for at skabe og udvikle den fantastiske platform, som WordPress er.

Vi har dertil god hjælp af et par erfarne community wranglers – Jenny Wong og Rocio Valdivia. De skal nok sætte noget i gang.

Men det kommer også til at handle om, hvordan fællesskabet kan hjælpe dig. Kort sagt, så bliver søndagen også meget spændende.

Få hapset din billet nu og del, del, del med alle du kender!

3 thoughts on “Så er billetsalget sat i gang!

 1. Hi team,

  I have been trying to contact someone via email to enquire about sponsorship packages. If someone could email me back as soon as they can, that would be great.

  Best,
  Kelsey

   1. Hi Mark,

    I believe I have already filled out this form, but no one has gotten back to me with anything. Can you please confirm?

    Best,
    Kelsey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *